Sider

søndag 1. mai 2011

The last couple of days

Manko på bilder, manko på tid, manko på alt som heter kjedelig liv. Denne uken har vært tilnærmet perfekt! Tenkte å skrive en kjapp oppdatering, så får bildene komme en annen dag. Som nevnt, har Kari-Anne vært på besøk denne uken og vi har vært mye sammen. På onsdag var vi ute på midda, deretter på kino i East Village for å se Water For Elephants. Altfor trist og fin film... Torsdag var en perfekt dag, med shopping på Union Square og konsert på kvelden. Klarte lure med meg Kari-Anne på Down, selv om bandet kanskje ikke er innenfor hennes favorittsjanger akkurat. Vi hadde super-tradisjonelt vorspiel på hotellrommet, med vin og take-away-pizza fra Lombardis. Så løp vi opp til 44th st, for å oppdage at vi hadde glemt konsertbillettene på hotellet. Taxi frem og tilbake. Flaks det er billig! Hadde en helt fantastisk konsertopplevelse, med et av de feteste bandene jeg kan tenke meg. Moshpit til tusen og mye trøkk. Og mange menn. Kari-Anne fikk spesielt mye oppmerksomhet siden alle så på hun og sa at hun var altfor blond og altfor søt til å være på den type konsert. Døde spesielt mye da de avsluttet med Stone The Crow, en av de feteste sangene noensinne.

Fredag morgen var planen å stå opp klokken 04:00 for å se The Royal Wedding, men vi forsov oss selvfølgelig. Ganske så kjipt, for planen var å se dette hos naboene og vi gikk glipp av nybakte scones, jordbær og cava midt på svarte natta...

Så dette er det vi har drevet med de siste dagene. I går og i dag har vi vært i Greenwich Village, solt oss i parkene og drukket kaffe på diverse caféer. I går klarte jeg også endelig å komme meg til trappa til Carrie i Sex og Singelliv, noe som visstnok er et must. Har konkludert med at Greenwich er et av de aller vakreste stedene på Manhattan nå som sommeren er her. I dag satt vi 5 timer i Washington Square Park og gikk deretter på Bar Pitti og møtte selveste Leonardo DiCaprio. Han var super-laidback og altfor kjekk! Også syklet han, noe jeg synes var veldig hyggelig. Fin fyr.

I kveld sitter vi med et glass vin ute på branntrappen - i ekte New York-stil - ser på lørdagslivet og gleder oss til å stå opp tidlig for å endelig komme oss til Six Flags i morgen! Utflukt!


4 kommentarer:

  1. Gleder meg til å få alle detaljene og se masse bilder av to perfekte mennesker! Høres ut som om dere har hatt en fantastisk uke! :D Dere er skjønne! kyss i dryss

    SvarSlett
  2. Møtte du seriøst Di Caprio???? Fy faen så heldig du er! Han er så kjekk :)

    SvarSlett
  3. Skulle gjerne sett et lite glimt av Leonardo! Riktig så søt er han! :) from Mom

    SvarSlett
  4. Dæven hva du får med deg!!Stadig like imponert!!

    Måtte på youtube å finne ut hva Down var - og ja - relativt lettspiselig i moderate doser...!

    Spurte du ikke Leonardo om å få sitte på bagga? eller stanga - neppe bagasjebrett på fancy NY-sykler...

    Rebekka

    SvarSlett