Sider

søndag 15. mai 2011

Savage Beauty

I går sto vi opp grytidlig for å være på trappa utenfor The Metropolitan Museum of Art eksakt når de åpnet. For et par uker siden åpnet det nemlig en Alexander McQueen-utstilling på The Met som vi ville få med oss. Savage Beauty. Og vakrere utstilling har jeg knapt vært på. Alt var så gjennomført, plaggene så fantastiske og stemningen så bra. Som Rikke så fint sa: det føltes nesten som om Alexander McQueen gikk igjen og var tilstede i museumsgangene.

...dessuten var alt mørkt, dystert, romantisk og gotisk. Perfekt med andre ord, hallo.

På vei til selve utstillingen...  Metropolitan er så himla stort og fint!









Etterpå måtte vi posere litt på de kjente trappetrinnene




...og ruslet forbi Central Park og ned Park Avenue; og jeg ble smått sentimental over at det mest sannsynlig er siste gangen på en god stund at vi er på denne kanten av Manhattan. Verdens rareste tanke...

Vi lo og stusset over den som så og si er den eneste oppoverbakken på Manhattan...


I går var jo Julia sin bursdag, så vi dro rett på Pastis for en lang og bra lunsj på uteserveringen, før det bar hjem til bursdagsfeiring med ballonger, konfetti, blomster, hjemmelaget lasagne, kake med lys, en haug av fine jenter og alt annet som hører med. Siden jeg også fyller 20 om to uker, valgte vi å ha en sammenslått bursdagfeiring i går - og bilder kommer senere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar