Sider

søndag 22. mai 2011

Update fra Jamaica

Da er vi på Jamaica. Dro rett fra fest i New York natt til i går, tårevåt avskjed med Julia utenfor leiligheten, slitsom flytur til Kingston og der fikk vi beskjed om at det ikke gikk et fly videre. Øhm? Men, så hadde jo AirJamaica fikset alternativ transport: buss tvers over hele Jamaica-øya... he he... Så da var det oss og 3 andre turister i en sliten, humpete minibuss over fjellene og gjennom små landsbyer. Kjente smått på backpacker-følelsen. Det verste var nesten at vi var fremme på Negril Beach veldig mange timer før vi egentlig skulle. Og vi fikk det største kultursjokket noensinne. Det er low-season, noe som vil si at vi er 2 hvite jenter som bor i Negril Square: Rikke og meg. Men hotellet er supert og bortover stranden er det flere turister på strandhotellene.

I dag sto vi opp tidlig, ruslet bortover stranden, la oss et sted det var en del turister, badet, solet oss, ruslet, hørt reaggea(?) hvor enn vi går, drukket paraplydrinker, snakket med random jamaica-folk. Folk er åpne her, snakker og snakker. Og ja, det er ikke alltid like lett å være jente (man blir ropt etter og stoppet konstant), men det fikser vi!

Mer kommer i morgen. Og bilder!

Lever livet, og alle sier "jamann" og har rastafari-dreads, og roper på hverandre : "ey rasta". Veldig moro! Humor? Ja-mahnnnn.

1 kommentar:

  1. ha-ha veldig morsomt! :) Enjoy ! :) from M & N

    SvarSlett