Sider

torsdag 5. mai 2011

NYC-tips: 3 steder

Jeg vet at jeg blogger mange tips fra rundt her i Soho/Nolita, men det får dere bare leve med. Nå skal jeg tipse 3 steder, med 3 ting i ett: café, pub og restaurant

Café Gitane
Hyggelig tapas-sted, alltid stappfullt og med kø utenfor. Dette er riktignok som oftest rundt lunsj-tid og tidlig ettermiddag. Er man så heldig at man får ute-bord, har man herlig utsikt rett ut på katedralen i Nolita og en av de hippeste gatene på hele Manhattan: Spring st, som er stappfull av kjendiser. Anbefaler å dra hit litt utpå kvelden (enklere å få bord) for et glass vin - eller å reservere bord for frokost eller lunsj.
242 Mott st, på hjørnet av Spring st og Mott st

Café Habana
Har skrevet om Habana en del ganger før. Veldig kjent sted - cubansk, knøttlite og utrolig hyggelig. Alle som har vært der skryter av mais-kolbene. Har selv opplevd å stå i kø utenfor i nærmere 2 timer, så her gjelder det å unngå de typiske lunsj-tidene. Ellers er det fullt mulig å gå hit om kvelden for margheritas i alle mulige smaker og se på alle de kule menneskene som henger her!
17 Prince St, på hjørnet av Elizabeth st og Prince St

Public
Et veldig fasjonabelt sted, hvor det absolutt er mulig å spotte kjendiser. Går ofte forbi og ser vaktbiler og limousiner linet opp utenfor. Veldig vakkert sted innvendig - har enda ikke spist der, men kan si så mye som at drinkene er supergode. Veldig moro sted å bare gå og ta én drink på, og se de fasjonable business-mennene og konene deres.
210 Elizabeth St


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar