Sider

tirsdag 8. mars 2011

Datarock

I går var en veldig innholdsrik dag, med to skoleøkter - en på times square og en i lokalene i Tribeca. Blir enormt deilig å kunne begynne å gå til skolen hver dag nå som vi har flere og flere forelesninger i kinosalene i Tribeca. Dessuten er det jo ikke så veldig lenge til Tribeca-filmfestival og da blir det jo ekstra stas å "være" midt oppi det hele. 

Da vi gikk hjem fra skolen i går, drev de med filminnspilling i hele gaten "vår". Kenmare St. Vi spurte hvilken film og med hvem, og det viser seg at det er innspillinger til den nye filmen med Robert De Niro og Julianne Moore som kommer neste år. Stas! Nesten så vi begynner å bli så vant til å møte på filminnspillinger at vi knapt bryr oss lenger. Bortskjemt.

Uansett. Vi dro på vors til noen norske kompiser som bor rett borti gata her. De hadde en fantastisk leilighet med takhøyde og store gardiner som skilte hvert rom. Og marmor på badet. Marmor.

Så ruslet vi ned til Santos Party house (lol), hvor Datarock skulle spille. For første gang i hele mitt liv fikk jeg inntrykk av at Manhattan er lite når vi oppdaget at et av oppvarmingsbandene var det samme japanske jentebandet som spilte på magasin-festen vi var på for noen uker siden. Sinnsykt gøy - minst like moro som sist.

Så spilte Datarock og vi danset, danset, danset. Så himla gøy.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar