Sider

torsdag 10. mars 2011

NYC-tips: Restauranter

I have a confession to make. Etter snart 6 uker i New York, har vi knapt vært ute og spist andre steder enn i Soho. Man kan jo gjerne si at det er fordi vi bor her og at det er vanskelig å ikke velge restauranter med gå-avstand hjem, men kan også skylde på at i Soho er mangfoldet av restauranter helt ekstremt og å spise ute her er generelt litt billigere enn for eksempel lenger opp på Manhattan. Anbefaler virkelig alle å dra ned hit og velge og vrake i spennende restauranter, men jeg tror alle vi 4 i leiligheten vår er kollektivt enige om at vi må bli bittelitt flinkere til å bevege oss litt mer rundt på Manhattan når vi leter etter bra steder å spise ute. Uansett kan jeg anbefale spesielt 3 restauranter i Soho som definitivt er verdt å sjekke ut om man skal hit.

Jacques
For min del er denne restauranten perfekt. Fransk, som man skjønner av navnet, og med verdens beste moules frites! Og... Amelie på veggen, billig vin og sort-hvitt filmer på murveggene. Kan knapt bli bedre.




Lombardis
Verdenskjent, siden denne faktisk var første pizzarestauranten i USA. De skryter også av å ha USAs mest kjente pizza og man må jo si at de svarer til forventningene. Vi har allerede spist på Lombardis 2-3 ganger, senest i går kveld. Forresten god mulighet for å spotte kjendiser her (men så heldige har ikke vi vært enda).




Mexican Radio
Verdens beste meksikanske mat. Synd guacamolen smaker såpe, men maten er så god at man knapt bryr seg. Sier litt.






Og, to som vi enda ikke har "rukket" å spise på, men som ligger øverst på gjøre-lista:

La Esquina
Verdenskjent, som ligger i gaten vår - Kenmare. Ser ut som en skitten og bitteliten diner når man kommer inn døra, men så går man bort til dør nummer 2 og smisker med en vakt, som slipper en ned til en helt ny verden. Har jeg hørt. Man må bestille bord her og vi har snakket om å gjøre det hver dag siden vi kom, men ting går åpenbart litt tregt.

Café Habana
Koselig liten café i Prince st. Også veldig kjent, og jeg har lest mye om den på andre blogger før jeg kom hit. Visstnok bra frokost/lunsj-sted også.

2 kommentarer:

  1. Kjempe bra tips! Skal definitivt besøke de resturantene engang :) Den La Esquina høres jo kjempe spennende ut,gleder meg til dere prøver den! Men hvordan kan dere drikke alkohol der nede egentlig??

    SvarSlett