Sider

onsdag 9. februar 2011

8. februar 2011

NY-tid: 18:55

I dag må dere klare dere med en del tekst. Hadde med kamera, men ei batteri til kamera i dag. Fantastic - og typisk meg (men fikk tatt noen mobilbilder, siden jeg tenker kvalitet ovenfor leserne mine.... TULLER)

I dag startet vi dagen med amerikanske pannekaker hos naboene våre klokken 08:00. Så dro vi på skolen og har hatt vår første ordentlige skoledag med forelesninger: 2 timer moteledelse og 4 timer produktutvikling. Litt tørt, litt vanskelig - men mest gøy og interessant. Denne uken har vi kun norske forelesere som på en måte skal fungere som "oppvarming" før de amerikanske foreleserne kommer fra og med neste uke. Det kommer en del gjesteforelesere også (én allerede neste uke faktisk) og er utrolig spent på hvem det kan være. Alle ekskursjonene vi skal på med moteledelse-faget blir også utrolig spennende. Fashion week nærmer seg jo blant annet... prikk prikk prikk

Nå har vi akkurat ramlet inn døra etter å ha kjøpt litt avocado, sopp og tunfisk i vår favorittbutikk Soho Garden. Vi er ganske slitne. De fire timene med produktutvikling tok kaka, og vi var ikke ferdig på skolen før klokken 5. I morgen er det rett på igjen klokken 9; med blant annet 4 nye timer produkutvikling. Senere i uken starter også økonomi-forelesningene. Tiden fremover blir veldig spennende og jeg har absolutt ikke intrykk av at studiene er useriøse eller ... enkle. Foreleserne vi har møtt hittil er flinke og krever mye av oss, og det blir jo bare enda mer krevende når alt foregår på engelsk fra mandag. Gøy gøy gøy! Gira til tusen.


bilde lånt av nikoline



Hehe, Nikoline og gjengen var kanskje ikke like inspirert i dag. De hadde nemlig vært ute og rangla i natt, noe vi droppet. Flinke studenter (litt for flinke kanskje?). Vi skal nok ta det igjen.

1 kommentar: