Sider

onsdag 9. februar 2011

@ school

Sitter på skolen og har lunsj etter 4 timer produktutvikling. To timer motehistorie gjenstår. Som dere ser, er det mye... struktur, i produktutviklingfaget. Men det er virkelig mye mer interessant enn man skulle tro! Eksamensoppgaven skal skrives gjennom hele terminen og den norske foreleseren (som drar sin vei til helgen) maser og maser om at dette blir så utrooolig vanskelig og frustrerende for oss midtveis i terminen. Men vi er ved godt mot likevel, vi. Nesten litt stygt å si det: men blir deilig når han blir erstattet av en ny, amerikansk foreleser på mandag... bare sånn hint-hint.

Ellers sitter jeg og pugger mitt amerikanske telefonnummer, som jeg fortsatt ikke klarer å huske. Det er så utrolig mye vanskeligere enn mobilnummeret jeg har hatt i Norge i alle år. Dessuten er det jo hele to ekstra tall å holde styr på. Hjelpes, liksom.

...

EDIT:

Vi fikk akkurat beskjed om at moteforelesningen blir litt begrenset i dag siden Iselin Steiro kommer på besøk til oss om femti minutter. Wræææ. Nå gleder vi oss!

2 kommentarer: