Sider

mandag 7. februar 2011

Sunday in Chinatown




Konfetti i gatene - kinesisk nyttår.

Deilig vær i dag, veldig vår, solen varmer. Vi kom oss riktignok sent ut av døra, men spiste sen lunsj på en merkelig, kinesisk restaurant med tusen ting på menyen. Fikk veldig inntrykk at det gjaldt å prøve og feile før man egentlig fant ut hva som var bra å bestille. Rikke endte opp med en slags nuddelsuppe, bestående av vann, nudler og 4 sopp. Julia og jeg spiste kylling (rotte) og ris.


Så bestilte Rikke en cola og kelneren bare "okey", tok på seg jakka, gikk i nabokiosken og kjøpte en cola, kom tilbake til restauranten og ga den til Rikke. Merkelig. Alltid tenkt at Kina er crazytown...

I morgen har vi forresten akademisk introduksjon og det er helt klart bloggmateriale. Introduksjonen og 3-retters-lunsj finner nemlig sted på Harvard Club of New York www.hcny.com - og vi har prestasjonsangst til tusen. Dresscode: business casual. Øøøøh. Dette kan bli interessant.

Tirsdag starter forelesningene.

Nå har Rikke satt på Spice Girls på full guffe i hele leiligheten, vi lager middag, strømmen har gått i halve leiligheten og vi tenker egentlig at livet er jævlig fint.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar