Sider

søndag 27. februar 2011

NYC-tips: Spring St

I går ettermiddag tok vi subwayen ned til Spring street. Det er typ den kuleste gaten i hele Soho, synes jeg, og den ender på en måte opp rett ved leiligheten vår. I går gikk vi riktignok hele gaten, fra andre enden og hjem. Det skjedde så utrolig mye kult i løpet av bare en times tid.

Først stoppet vi innom en fransk café for å drikke en Cappucino New York og dele et stykke gulrotkake.


Så ruslet vi videre og ble kjent med tre gutter, helt random. Vi tok bilder av hverandre og utveklset nummer. Det er så rart at det er sånn det fungerer her. Man kan gå bort til folk på gaten og prate, utveksle nummer... så har man brått nye venner!

Så, i løpet av de neste ti minuttene ble Julia prikket på skulderen av en mann med kamera. Han var moteblogger for Elle (!) og ville ta streetstyle bilder av oss til Elle-bloggen. Herrejesus. Jeg så helt grusom ut i går, jeg lover dere. Men han knipset hvertfall noen bilder av oss, én og én, og inviterte oss i samme slengen på en magasin-fest på en lukket klubb på Upper East samme kveld. Liten sannsynelighet for at bildene av oss faktisk blir postet på Elle-bloggen, så klart, men er gøy å bli stoppet likevel.

To be continued...

1 kommentar: