Sider

onsdag 2. februar 2011

Ikea i Brooklyn

I dag har vi vært i Brooklyn. Skulle gjerne skrevet: vært i Brooklyn og shoppet så utrolig mye fint, sett fantastisk mange intelektuelle mennesker, vært på kunstutstilling og drukket kaffe med Obama, men jeg må være ærlig:

vi har vært på Ikea.

Aller først satt vi på vår første vask med den giga-super-XL-american-size oppvaskmaskinen vår.


litt kleint at den faktisk ser bitteliten ut på bildet

Vi er blitt voksne jenter, føler vi. Klarer til og med å finne frem på Subway'en selv og har hittil ikke hoppet på feil bane en eneste gang! STOLT.



Ellers må jeg jo si at amerikanere flest er fantastiske. Rikke går hvertfall rundt og blir forelska konstant. Det har for eksempel skjedd to ganger i dag at vi har stått midt på gata og sett ut som levende spørsmålstegn siden vi ikke har hatt en eneste peiling om hvor vi skal gå - og begge ganger har det gått mindre enn et halvt minutt før en mann/dame kommer bort og sier "hello darlings, you need any help?". Hadde noe sånt skjedd i Norge hadde jeg jo bare tatt beina på nakken og løpt, for det hadde rett og slett vært litt for hyggelig (suspekt).

Vi kom oss hvertfall til Ikea, to t-baneturer og en busstur senere.









Veldig rart. Prikk likt Ikea Furuset, bare at alt var større. Og billigere - faktisk. Nesten alt av sånne små-ting vi trengte kostet mellom $1-5. Og nei: vi dro ikke på Ikea fordi vi har hjemlengsel allerede. Jeg lover. Vi ville veldig gjerne kjøpe noen småting til leiligheten for å få det litt mer hjemmekoselig. Masse stearinlys, duftlys, litt puter og alle endte faktisk opp med å kjøpe seg hver sin dyne og dynetrekk til under $10. Utrooooolig deilig.

Nå skal jeg rydde og fikse til alt vi har kjøpt i dag - så ta noen ordentlige bilder av hele leiligheten, og vise dere. Jeg vet dere vil.

3 kommentarer:

  1. å elsker at du blogger så mye! keep it going..

    SvarSlett
  2. Jaa, vil gjerne se flere bilder av leiligheten :D Hvor mye har dere betalt for å bo der?

    SvarSlett