Sider

tirsdag 1. februar 2011

Vi er her

NY-tid: 11:19

Ganske sykt å tenke på at nå er vi faktisk her. Flyreisen i går kunne ikke gått bedre - vi fløy via Heatrow og hadde 4 timer å slå ihjel der. Film, Starbucks, skrive handlelister, sove litt.

På flyet over dammen ble det rødvin, flymat, 3 filmer og sommerfugler i magen. Rikke ble stoppet da vi skulle gjennom visumsjekken, og da måtte jeg nesten bare flire litt for meg selv. Hadde sagt det allerede: noe måtte skje. Flyreisen hadde jo nesten gått for knirkefritt. Heldigvis bestemte de seg til slutt for å slippe Rikke inn i landet også :-)

Yellow cab fra JFK til Manhattan. Over Brooklyn bridge. Manhattan skyline. Felte nesten en tåre og plutselig - helt ut av det blå - sto vi utenfor døren vi kjente godt igjen fra Google Maps.


Vi hadde absolutt ingen anelse om hvilken ringeklokke vi skulle ringe på, så hadde nesten litt flaks da en kinesisk, gammel, gretten mann (som bor i samme oppgang som oss) kom hjem fra sin kvelds-handletur og slapp oss inn. Da gjensto det bare å finne ut hvilken dør vi skulle banke på...

og komme inn i en perfekt leilighet.

Leiligheten var akkurat som vi har sett på bildene - og mye bedre enn det. 2 vakre bad, nydelig kjøkken, stue med hvit sofa, flatskjerm, murvegg i typisk shabby chic SoHo-stil, 2 vakre soverom med garderober  og store vinduer ut til trafikerte gater fulle av yellow cabs, med små kafeer på hvert hjørne... Beliggenheten er jo nesten det beste. Nesten.

Har flere bilder, men i dag er internett så tregt her. Vi får en hit som skal fikse både det og varmeovnene (iskaldt her), pluss skifte låsen på yttrerdøra. I går kveld skulle vi ut og handle noe raskt mat på en deli rett her borte og da fikk vi helt panikk da vi brått ikke åpne døra igjen. Tidenes IQ-test. Måtte ringe på til naboene og få hjelp, og slapp heldigvis å sove i oppgangen i natt.

Vi har forresten akkurat vært ute og funnet ut at Whole Food Market ligger 2 kvartaler opp - den vakreste og herligste matbutikken noensinne. Vi hamstret frokost, noen middager og litt praktiske ting. Nå skal vi farte opp på Upper Manhattan for å gå på Radio City Music Hall og kjøpe billetter til Robyn på lørdag!

5 kommentarer:

  1. Det høres virkelig helt fantastisk ut. Det virker som verdens beste liv! Heldiggriser, kos dere masse masse, og rapporter! :D

    SvarSlett
  2. Åh, ser helt fantastisk ut! Er litt uvirkelig at du er på andre siden av kloden.... Vi må ha noen skype-dater hvor du oppdaterer meg på hvordan livet er i NYC, (selv om jeg følger med på bloggen) hihi. Kos deg masse videre, og hils Rikke masse!!! <3

    SvarSlett
  3. herlig! gleder meg til mange fine blogginnlegg om hva dere gjør :D

    SvarSlett
  4. Å! Herlig, herlig! Gleder meg til flere bilder! Hils Rikke! :-D

    SvarSlett
  5. Koos!!! Dere kommer til å få det så fiiint :)

    SvarSlett