Sider

mandag 28. februar 2011

Crazy night

I går ruslet vi de få kvartalene ned til Little Italy, for å spise middag. Vi var dressed up, siden vi skulle rett videre på magasinfesten som motefotografen vi møtte tidligere på kvelden hadde tipset oss om.

Endte opp med å spise lasagne, pasta og drikke sangria på Amicci II. Koselig sted, og tydeligvis veldig populært, men var ikke spesielt imponert over maten.




Deretter tok vi subway opp til 46th street for å finne hotellet magasinfesten var på. Var lettere kaotisk utenfor, med mange hippe mennesker. Holdt på å feige litt ut, før vi mannet oss opp, valset rett forbi køen og spurte dørmannen om vi hadde kommet rett. Siden vi trodde vi sto på gjesteliste, fikk vi slippe inn til de neste vaktene, som fortalte oss at navnene våre ikke hadde kommet med. Greit nok, tenkte vi og skulle til å gå. Men altså, fire jenter som har pyntet seg slipper tydeligvis inn uansett.

Og hipt var det. Fy fanden, vi ble helt blåst bort av et mørkt lokale med masser av hippe mennesker og et japansk jenteband som spilte rocka coverlåter. Vi tenkte bare at okei nååååå skal vi ha det GØY. Så vi kjøpte oss hver vår øl, løp ut på dansegulvet, danset som bare det i en liten time, løp tilbake til garderoben og hentet jakkene våre - og gikk. En fantastisk opplevelse!


Så gikk turen videre. Vi var nemlig veldig flinke til å komme oss rundt i går, etter å ha vært "strandet" i utelivet i Soho de siste ukene. Men i går var vi invitert til en fest hos noen svenske gutter vi ble kjent med etter Robyn-konserten den første helgen. De bor på Upper West og vi hadde det veldig kult der helt ut i de bittesmå nattetimer.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar